Mihai Petre, Jojo si Igor Munteanu sunt juratii super show-ului “Danseaza printre vise”, de la Antena 1


“Dansează printre vise”, un super show realizat după cel mai longeviv format de dans din lume, “Dancing with the stars” și-a desemnat jurații. In aceasta toamna, vedetele vor fi atent evaluate de carismaticul Mihai Petre, frumoasa Jojo și coregraful Igor Munteanu.

Așadar, după cum declară Mihai Petre, telespectatorii trebuie să se aștepte la „un spectacol de dans în adevăratul sens al cuvântului, creat de dansatori profesioniști cu experiență și vedete. Competiția va fi una acerbă și spectaculoasă”.

Tocmai asta vor urmări Mihai Petre și Igor Munteanu, doi profesioniști pentru care dansul nu mai are taine: ca regulile fiecărui stil în parte să fie respectate cu strictețe de concurenți. „Voi fi sincer și obiectiv, deoarece știu că aprecierea corectă te poate ajuta să te mobilizezi pentru a fi cel mai bun și mai știu cât efort trebuie să depui pentru a putea reda prin mișcări emoțiile unei piese muzicale. Consider că fiecare efort merită să fie încurajat, dar, pentru că sunt implicat într-un show de o calitate excepțională, voi fi cât se poate de obiectiv”, declară Igor Munteanu. „Spiritul de competiție dintre dansatori va face emisiunea mai interesantă. Ducem dansul la un alt nivel”, dezvăluie Mihai Petre, cel care a mărturisit că va nota cu mult râvnitul 10 momentele artistice care îl vor convinge să se ridice de pe scaun.

Grațioasa Jojo promite că va fi obiectivă, empatică, vigilentă și foarte atentă la lucrurile care nu sunt atât de evidente în momentul reprezentației. „Phihologia concurentului se va situa în prim plan pentru mine. Există oameni care nu oferă totul încă din primul moment, dar care prezintă o promisiune frumoasă pentru un viitor apropiat. Sunt îndrăgostită de frumos și pot face o medie corectă între talentul, hotărârea și strălucirea fiecărui concurent în parte. Las chestiunile strict legate de acuratețea dansului în mâinile și inimile lui Mihai și ale lui Igor. Sunt convinsă că împreună vom alcătui un juriu corect și complet”, a declarat Jojo. Jojo – Cătălina Grama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.