Mihaela Borcea va ofera cadouri de sarbatori! Aflati despre ce este vorba!

Mihaela Borcea

Mihaela Borcea s-a gandit ca, in luna decembrie, sa ofere tuturor oamenilor, un cadou special de Sarbatori! Dorinta Mihaelei este aceea de a veni in intampinarea celor ce-si doresc un echilibru din punct de vedere al santatii, dar si al aspectului fizic, in aceasta perioada a marilor excese. Astfel, la clinica ei de infrumusetare, Michelle Anti Ageing & Dental Clinic, ofera o reducere considerabila la toate programele de detoxifiere!

Decembrie este luna schimbarilor si a exceselor alimentare, in care organismul este pus la mare incercare. Urmeaza o perioada de trecere brusca de la o stare la alta, de la un dezechilibru la altul, acest lucru lasandu-se cu urmari asupra trupului, atat din punct de vedere al sanatatii, cat si al aspectului exterior.

Tocmai pentru a ne ajuta sa ne protejam de aceste dezechilibre, Mihaela Borcea s-a gandit la un cadou special pe care il ofera, in perioada Sarbatorilor de iarna, tuturor! Este vorba despre o reducere de 30% la toate programele de detoxifiere disponibile in clinica ei de infrumusetare, Michelle Anti Ageing & Dental Clinic.

Produsele Tisanoreica au la baza ingredienti activi 100% naturali din plante, fiind constituite din minim 10 plante (in cazul decocturilor), vitamine, minerale, proteine si fibre. Foarte important este faptul ca produsele nu contin: alcool, zahar, conservanti ori gluten. De asemenea, de retinut este faptul ca aceasta dieta este una normoproteica si nu una hiperproteica (ca ceea ce gasim acum pe piata).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.