Midnight Collars cu Neagu Noaptes, miezul noptii de vineri, 27 februarie.

blank
Neagu NoaptesPersonajul misterios al noptilor de vineri, de la Radio Deea se intoarce! Neagu Noaptes se intoarce cu..fata¬† ūüėČ la voi, dragilor, dragelor, insomniaci ai societatii active romanesti, de prin tara sau de pe-afara, cu aceleasi obsesii, interogari si propuneri de controversate suete, in crucea noptii.

In editia de vineri, Alexandru si Tania, mai vechii nostrii invitati, deveniti prieteni, pe bune Рfrate, cin’se asemana chiar se aduna..la radio Deea -) pornesc intifada, romantica, a  eternei lupte de clasa intre barbati si femei Рmaniera e inedita pentru ca in acest proces al etapei, ea va tine partea..lor, iar el..ei da, v-ati prins!

Fara graba si pe indelete, decriptam ce ne place si ce nu ne place, din perspective inedite, pentru ca ori suntem erotici, ori nu mai suntem ;-).
Despre dragoste, istorie, politica si alte fictiuni, dar si despre erotism, iubire si spritualitate, ca realitati fictionale, intr-o emisiune de radio nocturna ce este pentru toata lumea, insa nu este pentru oricine.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.