Michael Woods mixeaza primul volum din seria Club Residents

Michael Woods picture

Woods a remixat recent pentru Kylie Minogue, Underworld, Martin Solveig, Estelle, P Diddy, Timbaland & Missy Elliot.
Compilatia este realizata di productii proprii, trei piese fiind premiere absolute, realizate special pentru acest album: Front Line, What’s What si I Hate Love.






Club Residents CD Michael Woods – tracklisting:

01. Michael Woods – Front Line*
02. Michael Woods – First Aid
03. Michael Woods – What’s What*
04. Ginuwine Ft. Timbaland & Missy Elliot – Get Involved (Michael      Woods Dub Mix)
05. Michael Woods – I Hate Love*
06. Michael Woods – Midnight Run
07. Martin Solveig – Hello (Michael Woods Remix)
08. Deadmau5 – I Said (Michael Woods Remix)
09. Chris Lake & Michael Woods – Dominoes
10. Michael Woods – Nitro
11. Michael Woods – Dropzone
12. Moguai – Oyster (Michael Woods Remix)
13. Michael Woods – No Access
14. Michael Woods – Dynamik
15. La Roux – In For The Kill (Michael Woods Remix)

Ministry Of Sound lanseaza compilatia “Club Residents CD” mixata de Michael Woods pe data de 25 aprilie 2011.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.