MiAudio 2 Years Anniversary

blank

MiAudio 2 Years Anniversary

miaudio2Am tocit pantofii pe ringul de dans împreună, am petrecut până la răsărit, am rămas cu cele mai “pufoase” amintiri alături de ei, iar acum e momentul să sărbătorim împreună, din nou.
La aniversarea noastră de doi ani, Miaudio pregătește un party care cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor ca o noapte de vară incendiară. Pe 22 mai, vă așteptăm cu chef de sărbătoare.
Asa, ca un must-have al serii, pe lângă atitudinea sexy de felină cu care sunteți deja obișnuiți, este şi coiful festiv!

Direct din Germania, se oprește fix la aniversarea noastră şi îndrăgitul Tapesh. Dj de top 10 beatport, este pregătit sa mixeze in premieră in București şi promite să ne țină in picioare pe ritm de dans pana in zori de zi. Alt invitat drag noua, Izheveski, pregătește un cantec de “la mulți ani” intr-o variantă diferită, printr-un remix hot care cu siguranță va rămâne în amintirea tuturor.
Ne lăudăm cu ei atât aici cat si peste hotare și ne încântă de fiecare data atunci cand preiau locul la pupitru, D-Laid, Breky, Electromekanik și Happy Gutenberg sunt numai gata sa transforme aceasta seara într-una de poveste.

UNIREA SHOPPING CENTER

ETAJ 1 – ARIPA CALARASI

INTRAREA SE FACE DIN PARCARE

Start : 22.00

18+

☆ Tapesh ☆
★ IZHEVSKI ★
☆ D-Laid ☆
★ Breky ★
☆ Elektromekanik ☆
★ Happy Gutenberg ★
☆ Gabriel ☆

★ Visual Dan Basu ★

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.