MGMT mixeaza noul volum al seriei LateNightTales

LateNightTales by MGMT - volume cover


Cei doi artisti americani, cunoscuti pentru piesele de inspiratie electronic indie pop, “Electric Feel” si “Kids,” au fost onorati de propunerea Late Night Tales.

Post-punk si art rock aceste genuri domina lista pieselor incluse in volumul mixat de cei doi: Suicide, Spacemen 3, Julian Cope, The Durutti Column, Dave Bixby si The Velvet Underground (care a aparut si pe volumul mixat de Trentemoller).




LateNighTales mixed by MGMT – tracklisting:


 1. Disco Inferno – Can’t See Through It
 2. The Great Society – Love You Girl
 3. Suicide – Cheree
 4. Television Personalities – Stop & Smell The Roses
 5. The Velvet Underground – Ocean
 6. Felt – Red Indians
 7. Julian Cope – Laughing Boy
 8. The Durutti Column – For Belgium Friends
 9. Charlie Feathers – Mound of Clay
10. Mark Fry – For Wilde
11. MGMT – All We Ever Wanted Was Everything (Exclusive Cover Version)
12. Cheval Sombre – Troubled Mind
13. Dave Bixby – Drug Song
14. The Jacobites – Hearts Are Like Flowers
15. The Chills – Pink Frost
16. Martin Rev – Sparks
17. The Wake – Melancholy Man
18. Spacemen 3 – Lord Can You Hear Me?
19. Pauline Anna Strom – Morning Splendor
20. Paul Morley – Lost For Words Part. 2 (Exclusive Spoken Word Piece)

Late Night Tales va lansa compilatia “LateNighTales mixed by MGMT” pe data de 3 octombrie.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.