“MATERIA CHAPTER.TWO” – un nou album Cosmic Gate

La fel ca orice poveste de succes, imediat ce un capitol se încheie, altul nou începe, iar acest lucru se aplică și în cazul celui de-al șaptelea album a celor de la Cosmic Gate – Materia. După succesul înregistrat în luna ianuarie, succes catalogat de DJ Mag ca fiind “impresionant” și reprezentând o “întoarcere la origini“, și de MIXMAG ca fiind un album “făcut pentru cluburi“, “Materia” intră în faza secundă.

De-a lungul iernii și primăverii, producătorii, cântăreții și autorii au petrecut nenumărate nopți în studio pentru a putea prezenta publicului larg 9 creații incredibile, demne de a fi incluse pe noul “Materia”. O singură privire asupra numelor de pe Chapter.Two, va genera cu siguranță un zâmbet extrem de larg pe fața tuturor iubitorilor de trance.

V-ați imaginat vreodată o colaboare între Cosmic Gate și Markus Schulz? Sau ce s-ar întâmpla dacă CG s-ar întâlni cu Super8 & Tab în studio? Iată punctul în care imaginația devine realitate pură. După ‘WYM’ și ‘Sometimes They Come For More’,  cei doi artiști reiau colaborarea cu Arnej  pentru ‘No Strings Attached’.

Nu puteau lipsi fireste piesele însoțite de vocal, JES aducându-și prețiosul aport pentru ‘If Not Now’, în timp ce Eric Lumiere și Alastor reiau colaborarea după implicarea în Chapter.One. Sarah Lynn revine și ea, cu ‘Folded Wings’.

În ceea ce privește single-urile, nu putem să nu menționăm mirificul ‘Tonight’ (disponibil aici) cu Emma Hewitt.

De altfel, după ‘Wake Your Mind’s ‘Be Your Sound’ și ‘Start To Feel’s ‘Going Home’  era absolut normal ca cei doi să continue colaborarea cu Emma, piesa (extrem de emoționantă) debutând în episodul 821 din cadrul binecunoscutei emisiunii de radio ASOT a lui Armin van Buuren.

Pentru cei care își doresc să pre-comande ‘Chapter.Two’ (ceea ce se poate face chiar acum), piesa ‘Tonight’ face parte din cele trei pre-release-uri ce promit să vă tină de urât până la momentul lansării oficiale în septembrie.

Iubitorii de CD-uri vor trebui să aștepte până pe data de 01.09.17  când va avea loc lansarea unui dublu-CD ce va conține ambele capitole (puteți pre-comanda CD-urile aici). Și dacă nu pare destul, Nic & Bossi v-au pregătit și o ediție limitată deluxe.

Aceasta include dublul CD, un vinil de 12” pentru of ‘am2pm’ și ‘No Strings Attached’, un steag Cosmic Gate și un poster ‘Materia’, alături de un set de brățări alb și negru. În număr limitat de 500 de bucăți semnate de cei doi artiști, pachetele pot fi găsite aici.

Cosmic Gate: ‘Materia – Chapter Two’ tracklist:

01. Cosmic Gate & JES – Materia
02. Cosmic Gate & Emma Hewitt – Tonight
03. Cosmic Gate & Super8 & Tab – Noom
04. Cosmic Gate & Eric Lumiere – Bigger Than We Are
05. Cosmic Gate & Markus Schulz – AR
06. Cosmic Gate & Alastor – Someday
07. Cosmic Gate & JES – If Not Now
08. Cosmic Gate & Sarah Lynn – Folded Wings
09. Cosmic Gate & Arnej – No Strings Attached

Mai multe info despre Cosmic Gate și noul lor album găsiți pe:

cosmic-gate.de
facebook.com/cosmicgate
twitter.com/cosmicgate
soundcloud.com/cosmicgateofficial
instagram.com/realcosmicgate

blackholerecordings.com
soundcloud.com/blackholerecordings
facebook.com/blackholerecordings
twitter.com/BlackHoleRec

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.