MASTERING THE MUSIC BUSINESS ajunge la a patra ediție

Prima conferință organizată în România pe teme de industrie muzicală ajunge se pregătește de a patra ediție, ce va avea loc între 20 și 22 martie.

Mastering the Music Business este o conferință care se adresează în primul rând artiștilor și label-urilor independente, echipelor artiștilor: manageri, agenți de booking, agenți de PR, tour manageri , cat și tuturor celorlalți profesioniști ce activează în cadrul industriei muzicale.

Obiectivul principal al evenimentului este acela de a oferi informatii utile și necesare în dezvoltarea activităților muzicale proprii. Un obiectiv secundar însă, și la fel de semnificativ, este crearea unei comunități cât mai mari și mai puternice formată din profesioniști și antreprenori din industria muzicală din întreaga Europa – fie ei artiști sau nu – și punerea în discuție a ultimelor trenduri, tehnologii, modalitați de promovare și monetizare a muzicii.

Ca și în anul precendent, conferința va avea loc la Hotel Caro din București, iar organizatorii au anunțat deja primele workshop-uri

1. Cum să-ți licentiezi muzica pentru filme și campanii publicitare (speaker tba – workshop language English)

2. Workshop de compoziție (Dan Byron – workshop în limba română)

3. Legislație și fiscalitate – cum să faci față schimbărilor legislative și birocrației din sistemul fiscal. (Iulia Popovici – workshop în limba română )

4. Drepturi de autor și relația cu organismele de gestiune colectivă (Doru Pănescu / Director General ORDA, Laurențiu Oprea / jurist. – workshop în limba română )

5. Cum să gestionezi cât mai eficient canalul de YouTube. Solușii și idei pentru artiști și manageri. (Andras Bodrogi (HU) – workshop language English)

6. Cum să scrii muzică de film. (Marius Mihalache (RO) – workshop în limba română )

Întrucât locurile disponibile la fiecare workshop sunt limitate, vă rugăm să vă înscrieți din timp la cele care vă interesează trimițând un mail cu numele acestora la adresa ask@masteringthemusicbusiness.ro, cu subiectul “Înscriere workshop”, imediat după ce ați cumpărat biletul de acces.

Biletele sunt disponibile aici.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.