Connect
To Top

Mark Knight lanseaza volumul 4 din seria Toolroom Knights

Toolroom Knights mixed by Mark Knight   Boss-ul label-ului Toolroom Records – Mark Knight face fanilor o oferta generoasa odata cu lansarea celui de-al 4 -lea volum al compilatiei in serie "Toolroom Knights". Ca si o scurta descriere a ceea ce se intampla pe acest volum, dar si cu imperiul Toolroom, Knight produce piese cu un sound care face istorie in muzica house, datorita unui element specific – si anume "sound-ul Toolroom".
   Inca de la inceputul activitatii sale in 2003 ca rezident in Ministry Of Sound, pana in momentul lansarii conceptului "Toolroom Knights" in anul 2006, Mark Knight a continuat sa-si construiasca o cariera solida in toata lumea, lucru care l-a adus in prima liga a Dj-ilor si producatorilor de muzica electronica.

Mark Knight   Reusita proiectului "Toolroom Knights" a venit datorita productiilor de pe fiecare volum al compilatiei – cele mai tari piese de club, un sound extatic, o adevarata calatorie in muzica house.
   "Toolroom Knights 4" vine in dublu CD, cu productii de la Cloud Kickers ( un re-edit exclusiv pentru "Bring On The Night"), Dennis Ferrer, Terry Lee Brown Junior, Nic Fanciulli, Underworld, Steve Angello, Tocadisco, D. Ramirez & TC , Funkagenda, ATFC , Steve Mac & Paul Harris.
   Cred ca trebuie sa ascultati acest nou volum al seriei "Toolroom Knights" si veti fi de acord ca…misiunea "dance" a fost indeplinita….                                                 Toolroom Records Logo                                                                                             

                                                 

 

 

 

 

 

                               video: Toolroom Knights mixed by Mark Knight – Making Of!!!

 

                                      video: Dennis Ferrer & K T Brooks – "How Do I Let Go"

http://youtu.be/0Vg6wJl_VGo

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...