Maria Șarapova, calificată în turul al doilea la Madrid (WTA)

masa Rusoaica Maria Șarapova s-a calificat în runda a doua a turneului de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 4.185.405 dolari, după ce a învins-o, duminică, pe elvețianca Timea Bacsinszky, în două seturi, cu 6-2, 6-3.

Șarapova, a treia favorită și deținătoarea titlului la Mutua Madrid Open, a dominat primul set, pe care și l-a adjudecat cu 6-2, după 38 de minute. În al doilea set, Șarapova și Bacsinszky (21 WTA) au mers cap la cap până la 3-3, când jucătoarea din Țara Cantoanelor a avut două mingi de break. Rusoaica a revenit, și-a concretizat serviciul, apoi s-a desprins la 5-3, după care a închis setul (6-3) și meciul, într-o oră și 21 minute.

Maria Șarapova conduce acum cu 3-1 la general, după ce Bacsinszky câștigase ultimul meci direct, anul trecut, la Wuhan, cu 7-6 (3), 7-5.

În turul secund, numărul trei mondial o va înfrunta pe învingătoarea dintre britanica Heather Watson și Mariana Duque-Marino (Columbia). În finala de anul trecut, Șarapova a învins-o pe Simona Halep, cu 1-6, 6-2, 6-3.

În alt meci din primul tur, bulgăroaica Țvetana Pironkova a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a trece de Camila Giorgi (Italia), cu 6-1, 6-1.

AGERPRES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.