MARCO V lanseaza “The 200V”

Albumul de debut a lui V "Con:Fusion" a aparut in anul 2002, a fost unul dintre cele mai bine vandute albume dance ale acelui an si a castigat premiul "Best Dance Artist Album" in cadrul BBM Awards [2002].
                  Fiecare piesa este diferita de cealalta, aducand o serie de inflente derivate din rock, techno, house, electro, trance, indie, progressive si dirty grooves.Toate au insa, ca element comun, o particularitate – "The V Sound".
            Acest nou material include si incredibilul "False Light".Votata ca fiind piesa anului 2005 de Judge Jules in cadrul "Best Of The Year Show", piesa a fost aclamata de reprezentantii zonei dance din Marea Britanie.
"More Than A Life Away" a fost cea mai bine vanduta productie a Dj-ului in anul 2005, fiind o combinatie electro-tech-trance, cu care a resusit sa intre in chart-urile europene;
            " Calling The Shots" este o piesa de inspiratie rock, mai exact stilul celor de la ACDC, in vreme ce noua realizare "Second Bite" are influente tech-trance si o prezenta vocala din zona muzicii house, Elliot Jones. "No Place For Silence" aduce "reminiscente" din anii ’80, mai exact din zona muzicii electronice a acelei perioade, iar "Red Blue Purple" este o suprapunere a armoniei din trance cu elemente dark twisted.
             Materialul lui Marco V, aduce si 2 bonus track in exclusivitate pentru Marea Britanie – "The Funk Battery" si "Apranet".
              Toate piesele sunt incluse pe un dublu Cd cu un nume iesit din tipare …."THE 200V".

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.