M.A.N.D.Y lanseaza compilatia aniversara Get Physical


"7th Anniversary Compilation" este o colectie care se axeaza pe titlurile lansate in ultimii ani de Get Physical. M.A.N.D.Y a ales artisti precum  Patrice Baumel cu "Roar" si Italoboyz cu piesa "Zinga," la care se adauga Thomas Schumacher, DJ T. si Mac Neumann, dar si remixuri in premiera, realizate chiar de ei.



Get Physical Tracklisting:

 1. Fuckpony – It’s Only Music
 2. Audiofly X – Mar Del Plata 2009
 3. Booka Shade – Borghia
 4. Jona – Learning From Making Mistakes
 5. Booka Shade – Duke
 6. Damian Lazarus – Neverending (M.A.N.D.Y. & Alexkid Nonstop         Remix)
 7. Einzelkind vs Meat – Baléa
 8. Thomas Schumacher – Late Night Thing
 9. Siopis – Penny from the Lane (Feat. Mr Brean)
10. Chelonis R. Jones – Le Bateau Ivre (Samim & Michal "Almost         Sober" Mix)
11. Riton vs. Heidi – To the Gum
12. DJ T. – Gorilla Hug
13. Dakar – I’ve Got That Feeling (Saxed Up Version)
14. M.A.N.D.Y. vs Booka Shade feat. Laurie Anderson – O Superman       (Reboot’s 20 Cubans Rework)
15. Jona – Take Five
16. Elektrochemie – Mucky Star
17. Patrice Bäumel – Roar
18. DJ T. vs. Thomas Schumacher – Lower Instincts (Original)
19. Mac Neumann – Calypso
20. Italoboyz – Zinga (DRAMAdub)
21. Tiger Stripes – Mad at Me
22. DJ T. vs Booka Shade – Played Runner
23. Elbee Bad – Just Don’t Stop the Dance (Slok Remix)
24. Matthew Dear – Free to Ask

Get Physical va lansa compilatia Get Physical 7th Anniversary pe data de 28 septembrie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.