Luisa Zissman impresionează publicul prezent la un eveniment cu o rochie decupaj sau un costum negru (galerie foto)

In ultimul timp publicul a fost din ce in ce mai mare   în Leicester Square .

 

1 2 3 4 5 12 11 10 9 8 7Au fost o multime de spectatori din tribunele stadionului atunci când o mână de celebritati au  făcut o apariția în afara nightspot populare Penthouse – loc de întâlnire pentru bloggeri Dragostea Top 10 branduri de moda pentru a viziona evenimentul.

Într-adevăr, atractiva si frumoasa la cei  26 de ani, lasa hainele ei să vorbească prin păstrarea ei cu un  make-up subtil și accesoriile la un nivel minim în timp ce defila pe Leicester Square într-o pereche de tocuri negru.

 

După ce  pe Twitter a postat  vestimentatia  ei și regimul de frumusete înainte de a participa,   in cadrul evenimentului , Lauren  a sosit îmbrăcata  într-un costum negru, elegant, cu un decolteu adanc.
Cu o curea mare, care părea să accentueze pieptul  proeminent, îcaltata  cu o pereche de strappy tocuri Louboutin .De asemenea, la eveniment –  au fost o serie de chipuri familiare din lumea televiziunii  , printre care fostul concurent Big Brother Aisleyne Horgan-Wallace și Bianca Gascoigne.În timp ce Aisleyne a optat pentru o creștere inteligentă, oriental inspirat mini-rochie, Bianca a făcut o mișcare ciudata în care optează să poarte un costum fierbinte pantaloni roz.

La scurt timp după intrarea în locul de desfășurare, Lauren, 26, a postat o fotografie în care ea este văzută ca se   bucura de o băutură în timp ce ea aștepta proceduri pentru a obține în curs de desfășurare, cu tweet însoțitor: “. Pornstar Martini Londra”  😉

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.