LTJ Bukem va mixa noul FabricLive 46


Acum, Bukem este decis sa isi recastige statutul de star Dj in genul drum & bass, odata cu lansarea noului volum FabricLive 46.
"Am vrut sa demonstrez lumii ceea ce fac eu in activitatea mea de Dj, sunt unul dintre cei care mixeaza inca in stilul traditional. Piesele selectate pentru compilatia Fabric reprezinta titlurile care m – au impresionat in cei 17 ani de activitate", a declarat LTJ Bukem.

FabricLive 46 Tracklisting:

 1. Greg Packer – People’s Music
 2. Tidal – Impressions
 3. Furney – Eerie Indiana
 4. Villem – Inflated Tear (Madcap’s Remix)
 5. Paul SG ft. Eros Forever
 6. Paul SG ft. Caine Lay Down
 7. Paul SG ft. Andy Sim – Sweet and Fresh
 8. Locksmith – 2 Minds
 9. Specific – Time
10. Furney – Jambaleno
11. Phatplayaz – Fact Of The Unknown
12. Furney – Rhodeo Drive
13. Eveson – Kodama
14. Furney – Fearz
15. Tayla – Turn It Around
16. Locksmith – I’m Not Where You Are
17. Furney – Rhodes For D
18. Syncopix – So In Need

Fabric va lansa Fabriclive.46: LTJ Bukem pe 15 iunie 2009.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.