Louie Vega mixeaza albumul 10 Years Of Soul Heaven

10 Years Of Soul Heaven - cover album

Soul Heaven a lansat nume mari ale muzicii dance, Gareth Cooke si Simon Patterson,  Bobby & Steve, Jeremy Newall, Phil Asher si Chrissy T.
Pentru albumul aniversar Vega a pregatit trei discuri, in care a incercat sa selecteze cele mai bune piese house. Albumul "10 Years Of Soul Heaven" prezinta artisti precum: Little Louie Vega, Kenny Dope  Tony Humphries, Barbara Tucker, Jazzy Jeff, DJ Spen, Osunlade, Joe Claussell, Ron Carroll, Kerri Chandler & Dennis Ferrer, Blaze, Terry Hunter, Karizma & Mr V, Phil Asher, Andy Ward, Aaron Ross, and Neil Pierce & Fleur Woolford.

10 Years Of Soul Heaven Disc One

 1. Soul Heaven, The Roots Of London – Boddhi Satva
 2. My Black Sheep – Len Faki [Radio Slave Remix]
 3. Hey Hey – Dennis Ferrer [Instrumental & DF’s Attention Vocal Mix]
 4. Think Twice – Detroit Experiment [Henrik Schwarz Remix]
 5. You’re So Sweet – Madame X Aka Anane [Antonello Coghe / Filipe Narciso Mix]
 6. Bang The Drum – Sister Pearl [Manoo Remix]
 7. Let’s Get High – Anane [Louie Vega EOL Mix]
 8. Marenostrum – Fabio Genito [Organic Mix]
 9. Into You – Fabrizio Ortella
10. Em Bo La – Bah Samba Feat. Joseph Philogene [Antonello Coghe / Filipe Narciso Mix]
11. Ancestral Calling – Mzee Feat. Malatji [Rancido Deep Journey Mix]
12. Punch Koko – Boddhi Satva [Boddhi Satva Remix]
13. Ayele – Boddhi Satva Feat. Yuba [Manoo Remix]
14. Papa Loko – Jephte Guillaume Presents Erol Josue [Jephte’s Extended Loko Vokal Mix]
15. Poem – Rocco Feat. Phumeza Dlwati
16. Warriors Of Africa – Boddhi Satva Feat. Fredy Massamba
17. Play With The Voice-Joe T. Vannelli Feat. Csilla [MAW In Your Face Dub]
18. Sex In Africa – Soulfricans
19. Roforofo Fight – Gilles Peterson’s Havana Cultura Band Feat. Mayra Caridad Valdes

10 Years Of Soul Heaven Disc Two

 1. Bittersweet Love Affair – Jay ‘Sinister’ Sealee & Louie Vega  Starring Julie Mcknight
 2. Queen – N’dinga Gaba Feat. Scotty P. [Ricanstruction Vocal]
 3. Into My Life (You Brought The Sunshine) – Elements Of Life  Feat. Lisa Fischer & Cindy Mizelle [Roots Mix]
 4. First Night To Love – Jovonn
 5. London Roots – VEGA Feat. Johnnydangerous
 6. Circle Track – Mr. V
 7. Feelin’ Better – Jovonn Feat. Carole Sylvan [Jovonn Next Moov Club Mix]
 8. Alien Conversations 1 – Agev Munsen
 9. Little W. 12th St – Ralf GUM & Monique Bingham
10. Take You Away – DJN Project [Glenn Underground REWERK Tribute  Mix]
11. Just As Long – Duce Martinez
12. Feels Good Just To Feel – Lil’ Louis
13. Fly – Fanatix Feat. Alison Crockett & Nathan Haines
14. Child Like – Roots Orchestra
15. Those Days Are Gone – Alex Finkin & Reverend P Feat. Jocelyn Mathieu
16. Love Will Know – Elements Of Life Feat. Lisa Fischer [Roots Demo Mix]
17. Circles – Nathan Adams & Zepherin Saint [Vocal Mix]
18. When The Morning Comes – Alton Miller & Amp Fiddler [Main  Vocal Mix]
19. Consequences – DJ Man X & Albert “Sterling” Menendez Feat. Josh Milan

10 Years Of Soul Heaven Disc Three

 1. Into My Life (You Brought The Sunshine) – Elements Of Life  Feat. Lisa Fischer & Cindy Mizelle [Vamp Mix]
 2. (I Got) Somebody New – Georg Levin Feat. Clara Hill
 3. Misery – Kimara Lovelace [Lil’ Louis Extended Mix]
 4. Our Music – Trackheadz
 5. Dom Dom Jump – The Deep & Fred Melosax
 6. Sunday Showers – Kentphonik
 7. Stay Together – Barbara Tucker
 8. Closer – Mood II Swing Feat. Carol Sylvan [King Street Moody  Club]
 9. Special – Sara Devine [Louie Vega EOL Mix]
10. Song For Sharma – Soul Central
11. Life Goes On – "Little Louie”"Vega Feat. Arnold Jarvis

Ministry Of Sound lanseaza albumul "10 Years Of Soul Heaven" pe data de 16 februarie 2010.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.