Loco Dice lanseaza LP-ul de debut – “7 Dunham Place”

Loco Dice   Alaturi de partenerul sau Martin Buttrich a cautat sunete noi si in cele din urma a reusit sa creeze 9 productii, si sa dea si un nume albumului – "7 Dunham Place".                                                     Martin Buttrich






01 Breakfast at Nina’s
02 How Do I Know?!
03 Consequently Excentric and Delicate
04 Black Truffles in the Snow
05 La Esquina
06 Tight Laces
07 Got Leaks in the Roof
08 Pimp Jackson Is Talkin Now!!!
09 M Train to Brooklyn

   "7 Dunham Place" va fi lansat de Loco Dice pe 27 mai 2008. Albumul apare la Desolat.
Filmuletul de prezentare a LP-ului este …oooopppsss….ciudat!!!


                                                   video: Loco Dice "7 Dunham Place"



                                                          video: Loco Dice @ DEMF 2007


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.