Liviu Zorila la Radio Deea in matinal

Ninooo , ninooo … , politia locala in studioul Radio Deea joi 13 noiembrie ora 8 .

UntitledInvitatul special al lui Petrut Nechifor in cadrul matinalului Deea de dimineata este Liviu Zorilă, sef birou managementul proiectelor la direcția generală de Poliție Locală sector 3, managerul proiectului ”Ora de Educație Rutieră”.

Scopul proiectului, bazat pe participare şi implicare directă în actul educaţional alternativ – ceea ce presupune iniţiativă şi aplicare, mai mult decât acumulare de cunoştinţe teoretice, este dezvoltarea deprinderilor de comunicare interactivă, de dezbatere şi dialog competitiv și educarea copiilor cu privire la importanța regulilor de circulație și a respectării acestora.

Proiectul“ ORA DE EDUCAȚIE RUTIERĂ” este o dovadă a dorinţei de stimulare, dezvoltare şi perfectare a deprinderilor necesare autoprotejării şi creşterii grijii faţă de propria persoană şi faţă de cei din jur și a dorinței de a intensifica activitatea de sprijinire a copilului în dobândirea de cunoştinţe, capacităţi şi deprinderi care să-i permită adaptarea cu uşurinţă la condiţiile de pieton.

„Ora de educatie rutiera”, așa cum sugereaza și titlul proiectului este activitatea principală a proiectului. Ne propunem să susținem „cursuri” cu o durată de 50 minute despre regulile de circulație, importanța respectării lor dar și familiarizarea elevilor cu terminologia de specialitate, în 12 școli din sectorul 3, unui număr de minim 1.100 de elevi de clasa a III-a, urmând ca, după implementarea cu succes a acestui proiect-pilot, în 2015 să reușim să îl extindem la nivelul întregului sector implicând toate cele 70 de școli din sectorul 3.
Partener media RADIO DEEA 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.