Liftingul de brate, secretul celebritatilor de la Hollywood

Aspectul corpului sufera diferite modificari de-a lungul vietii. Bratele sunt cel mai vizibil afectate de inaintarea in varsta sau in urma slabitului prin pierderea fermitatii. Pentru remodelarea lor nu este de ajuns exercitiul fizic, iar multe femei se plang de aspectul neplacut al bratelor lor. Forma lor poate fi imbunatatita prin procedura de lifting de brate. Numita si brahioplastie, aceasta interventie corecteaza excesul de piele si tesutul adipos la nivelul bratelor. Vedetele de la Hollywood au promovat indelung moda rochiilor fara maneci prin expunerea bratelor lor ferme si bine conturate. Asta, a si convins multe femei sa apeleze la liftingul de brate.

”Operatia de brahioplastie este aleasa, cel mai frecvent, de femeile si barbatii care au pierdut in greutate si au exces de piele sau de pacientii, mai in varsta, a caror piele este moale si lasata. Pentru cei care vor doar o conturare a bratelor recomand liposuctia. Practic, liftingul de brate elimina pielea care este in exces si care lasa pacientul cu senzatia ca bratele ii sunt inca grele din cauza asa-numitelor aripi de liliac”, spune Dr. Ion Zegrea, medic specialist chirurgie plastica la Clinica Elysium.

Procedura de lifting pentru brate se face sub anestezie generala si dureaza de obicei intre 2 si 3 ore. Pentru pacientii care au doar grasime in exces in cantitate moderata, fara piele in exces, lipoaspiratia este suficienta, iar inciziile sunt punctiforme. In cazul pacientilor care au doar un exces minim de piele localizat langa subtioara, procedura necesita doar o incizie limitata care este camuflata in subtioara. Pentru ceilalti se extinde cat este nevoie zona asupra careia se intervine.

”Liftingul bratelor nu este un tratament al obezitatii si nici o metoda de control a greutatii. Este indicata numai pentru a reduce depozitele localizate de grasime care nu raspund la dieta şi sport. In cele din urma, depinde numai de pacient sa pastreze rezultatul acestei interventii. Brahioplastia este o operatie provocatoare pentru ca, si recuperarea este de lunga durata, iar cicatricile se vor maturiza si vindeca complet intr-o perioada de aproximativ un an”, mai spune chirurgul estetician, Dr. Ion Zegrea.

Statisticile Societatii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS) arata ca in SUA operatiile de lifting de brate au crescut cu peste 439% din 2000 pana in 2010. Este o tendinta alimentata si de moda hainelor fara maneci pe care au promovat-o multe celebritati pe covorul rosu.

Interventia de lifting de brate – brahioplastie are un cost de 1500 de euro. Pentru detalii suplimentare puteti accesa www.elysium.ro sau Dr. Ion Zegrea.

 


doctor Ion ZegreaDespre Dr. Ion Zegrea

Dr. Ion Zegrea este medic specialist Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS). Dr. Ion Zegrea a absolvit în 1998 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti. In 2005, a inceput specializarea in departamentul de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul de Urgenta Bucuresti – Floreasca, sub directa indrumare a profesorului Ioan Lascar, devenind medic specialist in 2011. A participat la numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale. Are la activ un brevet de inventie premiat cu medalia de Aur la Salonul de Inventica INNOVA Brussels 2013.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.