Lee Curtiss va mixa volum 8 al seriei Watergate

Watergate 8 by Lee Curtis

Pe “Watergate 08” a selectat materiale noi de la artisti precum, Footprintz, No Regular Play, dOP, Guy Gerber, dar si variante remix semnate de Shaun Reeves, Maayan Nidam sau Tale Of Us.

Watergate 8 – tracklisting:

1. Lee Curtiss – Drivin’ / Jazzler AKA Dixie Yure – Beth & The Gamma Ray’s Fields
2. No Regular Play – Walking (Next To Me) (Shaun Reeves Remix)
3. Maceo Plex – Fallin’ (live cut)
4. Footprintz – The Things That Last Forever (Lee Curtiss Feets Up Edit)
5. Guy Gerber – Hate Love (Maayan Nidam Remix)
6. Maceo Plex – Your Style
7. dOP – After Party (Le Loup Remix)
8. Footprintz – The Favorite Game (Lee Curtiss Feets Still Up Edit)
9. Alex Smoke – Make My Day (Ryan Crosson Morning Sorrow Remix)
10. dOP – Your Sex
11. Whomadewho – Every Minute Alone (Tale Of Us Remix)
12. James Teej – Daytime Ringer
13. Hot Natured feat. Ali Love – Forward Motion
14. Kim Ann Foxman – What You Need

Watergateva lansa compilatia “Watergate 08” mixata de Lee Curtiss, pe data de 4 iulie 2011.



Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.