To Top

Last Night Remixed

Moby Remixed   Veteranul techno Moby isi va lansa albumul de remix-uri "Last Night Remixed" in luna noiembrie, cu Mute Records.
   Este usor de imaginat care va fi continutul acestui material, care merge pe urmele precedentului "Go- The Very Best Of Moby: Remixed, aparut in anul 2006.
   Seamus Haji, Shapeshifters, Holy Ghost!, Drop The Lime si multi alti artisti au incercat sa remixeze productiile lui Moby. Unii chiar au avut succes!



01. I Love To Move In Here (Holy Ghost! Remix)
02. Ooh Yeah (Kris Menace Remix)
03. Live For Tomorrow (Tocadisco Remix)
04. I’m In Love (The Shapeshifters Maximal Remix)
05. Disco Lies (Freemasons Club Mix)
06. I Love To Move In Here (Seamus Haji Club Mix)
07. Alice (General Midi Remix)
08. The Stars (AC Slater Remix)
09. Disco Lies (Spencer & Hill Remix)
10. Alice (Drop The Lime-Heavy Bass Remix)
11. Ooh Yeah (D.Ramirez Haunted Playground Remix)
12. I’m In Love (Mason Remix)
13. I Love To Move In Here (Style Of Eye Piano Remix)
14. Last Night (Album Version)


video: Moby – I’m in love

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.