De 17 ani petrecem fiecare beat

Ai toata viata inainte. Ai mii de mixuri de ascultat, milioane de pasi de dans. Sute de petreceri, sute de Dj care-ti vor face cu ochiul din pupitru. Nopti cu dance si prietenie cate-n luna si-n stele… Ai toata viata inainte. Dar nimic nu se compara cu primii 17 ani.

Acesti 17 ani. Cei care te-au adus in lume, te-au invatat, ti-au dat prieteni si mai multi prieteni. Peste tot, in fiecare oras din tara si in multe tari din afara. Te asculta si sustin prieteni si Dj de peste mari si tari, din Japonia pana in Venezuela, din Londra pana in Sydney.

Acesti 17 ani care ti-au dat puterea sa stii ce vrei. Sa intelegi ce vor ceilalti si sa ramai tu insuti. Independent, fara obligatii, fara promisiuni, fara limite. Dance!

Acesti 17 ani care nu se compara cu orice ar veni. Pentru ca acesti 17 ani i-ai trait, i-ai simtit, i-ai ascultat in casti, in boxe si-n inima, acolo unde ajung toate beat-urile bune.

De 17 ani petrecem impreuna fiecare beat!

Radio DEEA nu este un business in format radio. Este visul unei echipe de voluntari care isi urmaresc pasiunea pentru muzica electronica la ore tarzii din noapte in fiecare saptamana. Nu e un hobby de weekend sau de timp liber. Fiecare DJ din echipa respecta audienta si lupta sa o tina online si dance.

Din Cluj pana in Constanta, din Onesti pana in Alexandria, din Tokio pana in Caracas, toti uniti de pasiunea pentru muzica electronica, ei sunt Radio DEEA:

 Alin Dragan, Alex Humeniuc, Andrei Daniel, Benny, Bogdan Campean, Catalin Postelnicu, Caval, Cezar Crețan, Claudiu Stefan, Cristian Alexandru, Cristian Ghinghes, Dan Alexandru, Dean Bell, Dexter, Dobrikan, DJ Little, Fandisko, Frederic Mulumba, DJane Fuzzy, Florin Dara, George Dinica,Goiea Alexandru, Hideo Kimura, Ionut Gurea, Irinel Sandu, Jaime Herrera, KP London, Laura Cristea, Laurian Anton, Lisa Crampton, Lucian Zavoianu,  Luigi Rocca, Marco Briguglia, Mihai Cristian, Mini Meh, Neagu Noaptes, Nechifor Petrut, Pascalcreeps, Patrascu Marius, Radu Cruceru, Radu Mirica, Radu Raculescu, Razvan Dinescu, Robert Nicu, Roxana Voicu, Sesa, Eduard Vasilica.

Radio DEEA implineste 17 ani

Miercuri, 10 septembrie de la 6 seara, sarbatorim 17 ani de Radio DEEA.  Va asteptam cu show-uri live, platane si DJ la Club Hermes in Centrul Vechi din Bucuresti.

Eveniment sustinut de: Club Hermes, Heineken, Carrefour Unirii, Sofia Elini Beauty Center si Urban Fever.

Fotografii de la evenimet: http://www.radiodeea.ro/radio-deea-petrecut-cu-mare-fast-implinirea-17-ani-galerie-foto-18381.html

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.