KRISTAL presents PACO OSUNA

pacosKRISTAL presents PACO OSUNA

Paco Osuna si-a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 14 ani, iar in 1994 la 20 de ani a fost capabil sa isi urmeze visul de face o cariera din asta.
In anul 2006 si-a fructificat munca si indreptat atentia catre label-ul sau Mindshake, depasing granitele tarii natale. Artisti precum Skoozbot, Ambivalent, Paul Ritch, Matteo Spedicatti si Andrea Ferlín au scos release-uri la Mindshake, iar label-ul este prezent la WMC, DEMF si ADE in Europa, iar in Miami Paco Osuna este echivalent cu “no more tickets”.
Tot in 2006 Paco si-a dorit propriul club conceptual in Barcelona, acesta materializandu-se in Club4 – devenit rapid simbol al muzicii electronice prin invitati precum Adam Beyer, Carl Cox, Christian Smith, Dubfire, Josh Wink, Marco Carola, Matthew Dear, Michel De Hey si Richie Hawtin
Paco Osuna a combinat intotdeauna sound-urile, reusind sa isi lase amprenta pe scena muzicii electronice – fiind invitat in nenumarate randuri la ENTER – cel mai de succes proiect al ultimilor doi ani, fiind artistul invitat de cele mai multe ori, dupa Richie Hawtin.
Noua ne-a fost dor de Paco Osuna, de aceea Duminica 12 Aprilie avem onoarea de al vedea ca invitat la KRISTAL.

LINE-UP

PACO OSUNA
https://www.facebook.com/PacoOsunaOfficial

MARWAN SABB
https://www.facebook.com/marouan.sabb

MAHONY
https://www.facebook.com/mahonydj

Pretul unui bilet inca nu a fost anuntat.

Rezervari mese | 0722 795 184

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.