KRISTAL GLAM CLUB – revelion 2009

kristal_glam_club.jpg

Invitati speciali: LEE BURRIDGE & BILL PATRICK!  Warm up? Dj-iul care va pregateste de ceva vreme pentru diminetile de neuitat in Kristal Glam Club: rezidentul!  Chriss!
New Years Eve Party la Kristal Glam Club nu este o simpla petrecere, ci o explozie de muzica, bucurie si spectacol, pentru a va oferi o noapte dintre ani absolut perfecta!
Toate acestea se vor intampla pe muzica unui “cuplu” celebru pentru show-urile explozive si atmosfera incredibila: Lee Burridge si Bill Patrick!
Premiat in 1998 de catre Mixmag cu titlul “Best dj at the best club”,  Lee este atras de ideea petrecerilor sub luna plina din Ko-Pha-Ngan, Thailanda (a avut parte inainte de 6 ani de rezidentiat in Hong Kong, unde a fost incoronat “rege”, cu prezente in cele mai importante cluburi / evenimente : Cream, Ministry, Malibu Stacey, Northern Exposure). Impreuna cu Danny Rampling, accepta rezidentiatul si propune o noua alternativa standardelor vietii de noapte. In Europa si America exista déjà o “moda” Lee Burridge care nu a pierdut teren de-a lungul anilor.
Balance Tour 2007, a fost ultimul sau album international, lansat si in Romania, la Kristal Glam Club, in decembrie 2007!

Cel mai tare “parteneriat” de pupitru al unicului Lee Burridge este cu siguranta cel cu Bill Patrick.

New York-ezul a luat pe sus scena clubbing internationala si nu ati uitat cu siguranta ce show a facut in vara, la Sunwaves 4 cand a ridicat scena Kristal in aer printr-un set extraordinat alaturi de Danny Tenaglia!

De Revelion 2009, Lee si Bill Patrick se reunesc din nou in Kristal Glam Club, din Bucuresti pentru a construi un set fantastic

 

lee_burridge_bill_patrick-revelion.jpg!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.