To Top

Kitsune pregateste o noua compilatie

Kitsune Compilation  


   In data de 27 octombrie 2008,  Kitsune Music lanseza un volum nou din "Kitsune Maison Compilation".
   De aceasta data artistii propun cateva productii melodioase, volumul 6 fiind o confirmare a ceea ce inseamna notiunea de "open mind". Artisti din diverse zone ale lumii, cu stiluri diferite apar pe acelasi CD, de la Fischerspooner pana la Digitalism.






  1. Lo-Fi-Fnk – Want U
  2. La Roux – Quicksand
  3. Pnau – With You Forever
  4. You Love Her Coz She’s Dead – Superheroes
  5. Ted & Francis – I Wish I Was A Polar Bear (Arctic Urgency Edit)
  6. Digitalism – Taken Away (Instrumental)
  7. Autokratz – Stay The Same (Edit)
  8. Beni – My Love Sees You
  9. Fischerspooner – Danse En France (D.I.M. Remix)
10. Etienne De Crecy Et Monsieur Jo – Hanukkah
11. Streetlife DJs – We Love the Disco Sound (Radio Edit)
12. A-Trak – Say Whoa
13. We Have Band – Hear It in the Cans (DIY Version)
14. Heartsrevolution – Ultraviolence
15. Grovesnor – Drive Your Car (Hot Chip Remix)
16. David E Sugar – Although You May Laugh
17. Appaloosa – The Day We Fell In Love
18. Piste Presque Fantôme
19. The Shoes – Let’s Go

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.