Juan Maclean mixeaza noul volum din seria Dj-Kicks

Dj Kicks by Juan MacLean

Mixul va avea 72 de minute si propune productii clasice precum  "Get On Up!", semnata Rick Wilhite, plus piese ale unor artisti din genul disco Shit Robot, Still Going si 6th Borough Project. Din noul volum "Dj-Kicks" nu lipsesc piesele techno apartinand unor nume ca: Florian Meindl si Alex Niggemann.
Compilatia realizata de Juan Maclean a fost inregistrat live cu ajutorul a doua turntableuri, cu efecte si filtre speciale.

Dj-Kicks tracklisting:

 1. Juan MacLean – Feliz Casa (Ian Breno Dub)
 2. Still Going – Spaghetti Circus
 3. Andre Crom & Luca Doobie – Ebony
 4. 6th Borough Project – Planets (The Revenge Lost Groove)
 5. A+O – Take Me
 6. Rick Wilhite – Get On Up!! (Theo Parrish’s Late Dub)
 7. Florian Meindl – Here Today Gone Tomorrow
 8. Armando – Don’t Take It (Thomos Edit)
 9. Jee Day – Like a Child
10. Giom – I Know You Were Right
11. Alex Niggemann & Superlounge – Chip Chip
12. Manuel Sahagun – Pieces of Me
13. Sonny Foderra – Everybody Get on the Decks
14. Danny Howells – Laid Out (Fully Horizontal Mix)
15. Shit Robot – Simple Things (Todd Terje Version)
16. The Juan MacLean – Feel So Good (DJ-KiCKS)
17. Rick Wilhite – Get On Up!! (Theo Parrish’s Late Dub)
18. Juan MacLean – Feliz Casa (Frankel’s Rhodes Workout)

!K7 va lansa volumul mixat de Juan MacLean, din serie Dj-Kicks pe data de 27 aprilie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.