Connect
To Top

JIMMY VAN M mixeaza BALANCE 10

 Balance celebreaza lansarea celui de-al 10 lea material din seria cu acelasi nume..e vorba de o compilatie realizata de un anume Dji, care contine 3 Cd-uri.Pentru "Balance 10", a fost ales JIMMY VAN M….dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne asteptam la 3 ore de progressive….NU!!! Cele 3 discuri aduc track-uri semnate Bill Laswell, Speedy J, I:Cube, Hug si Ellen Allien & Apparat..
JYMMY VAN M este considerat un "business mastermind", este Dj si ocazional producator..este tipul care a dat stralucire stilului progressive house , cel care a adus o serie de nume mari din zona dance si dincolo de Atlantic, cel care a acordat suport total in realizarea celui mai mare dance tour.."DELTA HEAVY TOUR", sustinut de Sasha si John Digweed.In 2001 a realizat o compilatie pentru BEDROCK, care a uluit fanii prog.A disparut insa din circuitul international al Dj-ilor vreme de cativa ani…dar acum..revine.

Intrebarea este urmatoarea…cum va suna JIMMY VAN M in 2006??? Label-l EQ/STOMP, a decis ca aceasta noua serie "Balance 10" sa contina pe cele 3 discuri 3 stiluri…downtempo…midtempo…si mixuri uptempo.Discul Van M downtempo, aduce muzica de ambient si muzica electronica experimentala de la – Bill Laswell, Boards of Canada, Coldcut, Autechre, in vreme ce, al doilea cd [ midtempo] ofera un sound "UP” .Pentru aceasta a doua parte,Van M propune I:Cube, Speedy J, Aphez Twin si Saint Etienne.
Cel de-al treilea disc al seriei aduce cele mai tari productii ale ultimelor luni Ellen Allien & Apparat, DJ T & Booka Shade, Hug aka John Dahlback si Gui Boratto.
"Balance 10" mixed by Jimmy Van M, este realizat de EQ/Stomp si va fi lansat pe 9 octombrie in Australia si Asia, pe 30 octombrie in Marea Britanie, 31 octombrie in Statele Unite iar pe 27 noiembrie in Europa.
In luna octombrie Van M pleaca in turneul de promovare al noului sau material ….."Balance 10"….Ghici unde va fi pe 6 octombrie????????

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.