Jay Haze lanseaza 35 de track-uri pe Love & Beyond

Jay Haze

   – primul CD este construit pe baza unui soul experimental cu track-uri vocale, balade de dragoste si "vulgar sex jams", in vreme ce al doilea disc e in totalitate instrumental. Vinyl-urile vin cu tot promisiunea unor piese perfecte, dance.
   Primul extras pe single din "Love & Beyond", va fi lansat pe 3 martie, se intituleaza "Ass To Mouth" si reprezenta o colaborare a lui Jay Haze cu Ricardo Villalobos.                                                            



01 Intro
02 Soo Far Away (feat. D:exter)
03 Don’t Tease Me (feat. Rockey)
04 Floating Away
05 Direct Hit
06 90 Deep
07 Prince of Spades
08 One Day at a Time (feat. D:exter)
09 Cocktail
10 On the Slide
11 New Freedom
12 Never Gonna Stop
13 Madhouse

01 Some Kind of Other Love
02 Bring Your Love
03 Jump That
04 Rocket for Sale (w/ Michal Ho)
05 Like a Flame
06 Reunion
07 Steady Smooth
08 Friday Funk You
09 Keep It Real
10 Cheese Flamingo
11 Frozen
12 Awakening
13 Your Girl is Mine
14 Never Fail Dub
15 Sneakin

2×12” vinyl

A1 Can’t Forget (feat. D:exter)
A2 Lost in Deep Space
B1 Ass to Mouth
B2 Crackle and Pop
C1 Vaporize
C2 Return
D1 Riddim and Bass

                                                   video: Jay Haze – "Feel Your Pain"


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.