Iulia Vântur, decizie șoc pe care a luat-o în India

 Din câte se pare, frumoasa blondă s-ar fi mutat recent  în casa părinţilor lui Salman Khan, unul dintre cele mai popularizate vedete  de la Bollywood, scrie libertatea.ro.

iulia1Explicaţia venită din partea anturajului lui Salman Khan ar fi că românca  a făcut  această mișcare din cauză că nu cunoște  limba şi îi e foarte greu să se descurce în India. Însă întrebarea care se impune este: “Până acum, în călătoria ei de aproape două luni în Asia, cum s-a descurcat?”

Totodată, după perioada prelungită de concediu fara plată de la PRO Tv, vedeta ar fi fost anunțată că nu va mai apărea la pupitru pe post de prezentatoare. Blonda va fi implicată doar în proiectele speciale ale trustului, aşa cum e şi emisiunea-concurs pe care o prezintă cu Ştefan Bănică.

De asemenea, veștile nu sunt bune nici pentru vedeta de la Bollywood. Salman Kahn a fost pus recent sub acuzare de Curtea Judecătorească din Mumbai pentru implicarea sa într-un accident de maşină fatal ce a avut loc în urmă cu mai mult de zece ani. Dacă va fi găsit vinovat, acesta va petrece mai mult de zece ani în închisoare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.