Interviu cu dj Madox

madox.jpg

 

urban_plastic.gif

Cred ca totul se rezuma la groove,imi plac toate sunetele care provin din folclor,iar sunetul brazilian in special are exact atitudinea care leaga stilul break pe care vreau sa il produc.Am compus si melodii cu influente afro cum ar fi"Roger Milla"unde am folosit foarte multa percutie africana peste multe break-uri groove,iar efectul a fost devastator.

Care a fost scopul tau din spatele acestui album-ai vrut sa fie un album de dans sau unul pe care s ail asculti acasa?

 Normal este un album pe care poti sa dansezi,dar in unele locuri poti gasi anumite melodii si voci care ar fi perfecte pentru un album de auditie;este primul meu proiect si am vrut sa se reflecte anii si experienta mea de producator.

 Stilul breakbeat castiga pupularitate in Spania,crezi ca si Italia va urma acest exemplu?

 Sper,chiar daca Italia este o tara careia ii place muzica house.
Imi doresc ca unul din viitoarele single-uri sa treaca peste aceste genuir de muzica si sa deschida o usa spre scena de dans italiana,majoritatea concertelor pe care le fac sunt deobicei in afara Italiei,dar sunt si cateva petreceri extraordinare aici,cum ar fi in Catania si Rovereto.Deci sa speram ca in viitor va fi si mai bine.

 In viitor ai vrea sa explorezi mai mult relatia dintre electro house si breakbeat?

 Cu siguranta da,exista deja un nou single cu  John Acquaviva si chiar vreau sa fac mai multe piese electro-break in urmatoarele luni imediat ce voi avea ocazia sa ma inchid din nou in studio.

 Cum vezi scena break in urmatoarele 12 luni?

 Am vazut o multime de producatori di dj de break care si-au schimbat stilul in electrohouse.Poate ca in urmatoarea perioada vom auzi mai multe melodii de acest gen.Urmatorul meu pas este sa combin stilul break cu cel house,deci fiti pe faza pentru a asculta rezultatele acestui experiment.

  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.