Connect
To Top

InDArt va invita sa va alegeti povestile preferate

Pe 5 octombrie, incepand cu ora 19:00, InDArt lanseaza seria de evenimente ce vor avea loc in cadrul proiectului Alege-ti povestea.

Afis Alege-ti povesteaEvenimentele vor fi gazduite saptamanal de Hangover Club. Primul din serie va fi Artists’ Social Night, in cadrul careia vom avea sansa de a-i cunoaste pe Adriana Dumitru, beanbag artist, Ioan M. Serban, scriitor si pe Cristi Martin, artist plastic.
Conceptul Alege-ti povestea urmareste crearea unor punti de legatura intre artisti si diversele comunitati prin facilitarea accesului in spatiul creator al acestora. Astfel, comunitatile ce indraznesc sa patrunda in aceasta zona care, de obicei, ramane ascunsa, au sansa unica de a descoperi omul din spatele artistului. In afara de serile sociale, care vor avea loc din doua in doua saptamani, in cadrul Alege-ti povestea vom avea parte si de o seara de Guitar Battle si una de Reciclare creativa.
Adriana Dumitru este managerul unei companii mici de software din Bucuresti si in timpul liber omul din spatele beanbagshop.ro. Si-a dorit altceva decat clasicul fotoliu para, dar cum in Romania nu sunt de gasit, Adriana a hotarat sa le faca ea insasi. Despre proces si despre ea poate afla oricine e curios duminica, in Hangover.
Ioan M. Serban este un scriitor care s-a trezit din amorteala dupa un ghiont dragastos primit de la o prietena. A publicat o carte ce poate fi citita in orice directie si are alte cateva aproape gata de start. Acum isi imparte timpul intre paginile cartilor sale si dorinta de a sparge cercul ermetic ce se inchide in jurul oricarui scriitor. Ce ocazie mai buna decat Social Night?
Cristi Martin este creatorul unui concept nou, de pahare-bijuterie, pe care picteaza frumuseti cu aer princiar. Creatiile sale poarta marca originalitatii, a unei atitudini artistice in care se recunoaste stilul personal si care se manifesta printr-o placuta diversitate. Duminica va avea cu el cateva dintre aceste bijuterii pentru a fi admirate si studiate pe indelete.
Cats on the roof, in varianta acustica, va asigura ambianta muzicala a serii. O trupa tanara, cu un apetit mare pentru a face muzica buna, nu sunt definiti de un singur gen de muzica, dar spun povesti, cu ajutorul stilurilor de muzica diversificate, jazz, pop, funk, country, pentru a bucura inimile spectatorilor.

Invitatii speciali ai serii vor fi comunitatile de bloggeri din Romania.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading Disqus Comments ...