InDArt invita publicul la o saptamana plina de evenimente artistice

Teatrul InDArt a pregatit pentru bucuresteni o oferta de arta, in diverse forme, cu evenimente ce acopera aproape o saptamana, pentru toate categoriile de spectatori.

Iata programul detaliat al evenimentelor din perioada urmatoare:

15 Octombrie ora 20:00 – TEATRU ā€“ ā€œTrăieste-ti fanteziileā€|Club Deeper | 0736525666 | Bilet: 25 lei
19 Octombrie ora 20:00 ā€“ SHOW DE IMPROVIZATIE ā€“ GRUPA MICĂ |Club Deeper | 0736525666 | Bilet: 25 lei
19 Octombrie ora 20:00 – Artists Social Night #2 | Club HangOver | Intrarea libera

Club Deeper ā€“ str. Hristo Botev nr 12 | Club HangOver ā€“ str. Selimbar, nr 1

Teatrul INDART reia in noua stagiune reprezentatiile cu multpremiata comedie ā€Trăieste-ti fanteziileā€, adaptare dupa piesa lui John Tobias, o satira acidă la adresa cartilor motivationale si a metodelor pe care acestea le propun pentru imbunătatirea calitătii vieții. Piesa, cu un mare succes inclusiv la publicul bucurestean, este o comedie savuroasa, spumoasa si plina de dinamism, cu rasturnari de situatie inteligente si scene de un comic clasic reinterpretat, intr-o distributie perfect aleasa, totul pentru a oferi spectatorilor peste o ora de relaxare si, poate, cateva teme de reflectie.
Spectacol produs de Teatrul InDArt, in viziunea regizorului Bogdan Gagu.
Distributie: Adriana Gulutanu, Cristi Martin, Catalin Stelian, Alin Brancu si Silvia Gagu
Scenografia: Razvan Plaiasu; Costume: Catalina Tabacaru; Ilustratie muzicala: Dan Simion

SHOW DE IMPRO CU GRUPA MICA, una dintre cele mai cerute trupe de improvizatie din Bucuresti, este evenimentul de la sfarsitul saptamanii, 19 octombrie in Club Deeper. Trupa reuseste sa creeze la fiecare show povesti care sa-i faca pe oameni sa rada si sa traiasca pentru cateva zeci de minute intr-o lume aproape perfecta. Au la activ aproape o suta de show-uri si mii de spectatori care s-au distrat, au ras si s-au relaxat la spectacolele lor. Cu sustinerea InDArt, Grupa Mică face show si Ʈn club Deeper.
Cine sunt ei? Sunt actori, cantăreti, IT-isti ā€“ intr-un cuvant… improvizatori!
Cristi Martin, Gabriel Barsan(alias GB), Alexandru Zob, Jassmine Cristina Glodeanu, Alexandru Sabau
Improvizatie la prezentare: Alexandra Timofte (da-da, la Grupa Mică prezentator e o super-improvizatoare!)

ā€œAlege-ti Povesteaā€ continua pe 19 octombrie, dupa o prima editie plina de emotie si caldura. Proiectul cultural initiat de InDArt urmăreste crearea unor punti de legatura intre artisti si creatori din diferite domenii si cat mai multe comunităti, prin facilitarea accesului in spatiul creator al primilor. Astfel, aceia ce Ć®ndraznesc sa patrunda in aceasta zona a creatiei, care, de obicei, ramane ascunsa, au sansa unica de a descoperi omul din spatele artistului. Vor primi povestea fiecarui artist care alege să-si daruiască sufletul iubitorilor de frumos.
A doua editie are si ea invitati cu povesti pretioase, speciale: Alecsa Dogaru ā€“ jurnalist, Filip Dascalu ā€“ lutier si Adrian Simion ā€“ pictor. Seara va fi completata cu muzica live, Ć®i concerte sustinute de Coffee Fix si o trupa tanara: Lucia si Andrei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.