Incredibil! Nu o să crezi ce aroganță a putut să facă o cunoscută artistă!

11760567_10205167853261950_2011155843_o

Aflată la un eveniment organizat la restaurantul La Rambla, Claudia Ghițulescu i-a impresionat pe toți invitații prezenți, și culmea, fără să își folosească vocea! Aceasta a acceptat provocarea pe care i-a lansat-o Mircea Brânzei, proprietarul saloanelor Fit4You și a făcut un antrenament de fitness, chiar printre mese, uimind pe toată lumea.

Chiar dacă a fost un antrenament foarte greu, timp de 20 de minute cât a durat acesta, Claudia a reușit să îl ducă la bun sfârșit cu brio.

“A fost super interesant să fac acest program – VisionBody! Auzisem că după doar 20 de minute o să fiu extenuată, dar nu credeam că este chiar așa. Nu știu dacă a fost cea mai bună variantă, să accept să fac asta la restaurant, vă dați seama câtă lume m-a văzut super epuizată?! Glumesc, bineînțeles! A fost o experiență pe care aș repeta-o oricând, mai ales că am înțeles că am convins câteva persoane să se apuce de sport, respectiv fitness, ceea ce nu poate decât să mă bucure!” ne-a declarat Claudia.

La cât de mult știm că îi plac Claudiei straiele tradiționale, acum ne mai așteptăm doar să îmbine aceste două pasiuni și să creeze costume de sport cu influențe populare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.