IN TRANSYLVANIA – MORE THAN A MUSIC FESTIVAL

In Transylvania 2015 - afis

În Ţara Făgăraşului, în mijlocul naturii, pe o pârtie de schi desprinsă parcă dintr-o poveste şi înconjurată de pădure, are loc un festival ca de basm numit simplu: In Transylvania.

La In Transylvania te rupi pentru câteva zile de realitate, chiar dacă accesul la festival este extrem de facil iar zona beneficiază de peste 3000 de locuri de cazare. Asta desigur dacă nu alegi să vii cu cortul şi să te campezi în zona special amenajată a festivalului.  Campingul va fi dotat cu grupuri sanitare şi duşuri iar accesul se va face în baza brăţării speciale de festival.

Zonele de after-party au o privelişte ameţitoare asupra Ţării Făgăraşului, iar terasele şi zone de hamace sunt  perfecte pentru a te relaxa, a citi o carte bună sau pur şi simplu pentru a admira natura. Iar dacă vorbim despre after-party, trebuie să punctăm din start că zona de DJ va fi acoperită de La Resistance DJ’S, anume: BeatJunkz, Primărie, Saboar, Godeanu, Paulie, Călin, Brody & Dr. Panda, Pavlov, Vygo, Ada Khaleh.

Pe lângă activilatie de entertainment din incinta festivalului “In Transylvania”, la 100 de metri distanţă se  află Aventura Parc Drăguş, un parc în care se găsesc 4 trasee de aventură de dificultate progresivă şi panouri de căţărare (pentru copii şi adulţi), teren de minigolf, tir cu arcul, trasee compuse exclusiv din coborâri în tiroliana etc.  Participanţii la festival vor beneficia de discount-uri în Aventura Parc Drăguş în baza brăţării de acces la festival.

 Obiectivele turistice nu sunt nici ele de neglijat: pe o rază de câţiva km de mers agale sau cu maşina ajungi la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, Cetatea Făgăraşului, Herghelia Sâmbăta, satele săseşti specifice Trasilvaniei, Transfăgărăşanul, Bâlea Lac, Ştrandul Victoria. Creasta Munţilor Făgăraş oferă şi ea câteva trasee demne de luat în seama pentru amatorii de drumeţii.

 Păstrând tradiţia, organizatorii festivalului “In Transylvania”  Asociaţia Padina Fest, au inclus în program şi o serie de competiţii sportive – Maratonul Transilvaniei fiind deja aşteptat de către iubitorii de ciclism.

Partenerii festivalului sunt: Primăria Comunei Drăguş, Fundaţia Comunitară Ţară Făgăraşului, Consiliul Judeţean Braşov, Heineken România, British American Tabacco, Asociaţia MAINOI, Asociaţia Salvatorilor Montani din România, Aventura Parc Drăguş, Casa Zmeilor, RoEvents, Smartatletic, AIAT şi mulţi alţii.

In Transylvania 2015 - afis

SUBCARPAŢI (RO)

Manifest cultural contemporan, Subcarpaţi este un proiect muzical lansat în 2010 de solistul trupei Şuie Paparude, Bean MC, proiect ce combină elemente din muzica electronică şi hip-hop cu influenţe din folclorul românesc. Trupa a fost descrisă în cotidianul britanic The Guardian drept un mix exploziv între vechi şi nou. O combinaţie eclectică ce aduce împreună melancolia specifică pieselor folk româneşti şi cântecelor de unitate, instrumente tradiţionale şi ritmuri de trip-hop, dubstep, hip-hop.

 

R.O.A. (RO)

Junkyard (Cezar Stănciulescu) şi Bogdan Popoiag (UNU’), împreună cu Cristin Negriuc au lansat în 2010 proiectul ROA – Rise of Artificial, iar primul single „Ne place”, lansat în premieră la Radio Guerrilla a ajuns să fie unul dintre cele mai difuzate din FM-ul românesc. În 2011 ROA lansează primul material discografic – “Artificial”, iar în 2013 lansează albumul “System Of Sound” .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.