In septembrie K7 lanseaza un volum indie electronic

F dance Let's Art - compilation

 Alaturi de cele mai mari nume din muzica indie, Animal Collective si Crystal Castles, pe acest disc apar si nume noi ale genului: Toro Y Moi, Washed Out, Memory Tapes, Truman Peyote, The Phenomenal Handclap Band si oOoOO.

F*>k Dance, Let’s Art – Tracklisting:

 1. Baghdaddy – Hot Shit (Creep Remix)
 2. Balam Acab – See Birds
 3. Peter’s House Music – Body Heat
 4. Small Black – Despicable Dogs
 5. Toro y Moi – Fax Shadow
 6. Hideous Men – Tangled
 7. Slava – Anything
 8. Washed Out – Feel It All Around
 9. Truman Peyote – Kartwheels
10. Psychobuildings – Paradise
11. Animal Collective – My Girls
12. Crystal Castles VS HEALTH – Crimewave
13. Raw Moans – Aqua Net
14. Pictureplane – Transparent Now (Thin Veil)
15. The Phenomenal Handclap Band – 15 to 20 (Bim Marx Remix)
16. oOoOO – Sedsumthing
17. Memory Tapes – Bicycle (Horrors Cosmic Dub)
18. Bear in Heaven – Lovesick Teenagers

!K7 va lansa compilatia "F*>k Dance, Let’s Art", pe data de 28 septembrie 2010. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.