In octombrie apare compilatia 8 Years of Get Physical

Get Physical Music - logo

 Get Physical a lansat si proiecte de succes precum, Jona, Tiger Stripes si Fuckpony.

"Get Physical 8th Anniversary Compilation" va prezenta piese noi si productii nelansate ale unor artisti ca Italoboyz, Kris Wadsworth si de la unul dintre membrii Groove Armada, Andy Cato. Acest mix va contine si prima productie M.A.N.D.E.A.R., o colaborare intre M.A.N.D.Y. si Matthew Dear.

8 Years of Get Physical – tracklisting:Get Physical 8

 1. M.A.N.D.E.A.R – Buddies
 2. Lee Curtiss – The Disco Dub
 3. Delete aka Sergio Muñoz – Lunchbox
 4. Andy Cato – Bassline Track
 5. Noa Siano – Deep Down
 6. Kris Wadsworth – It’s Time
 7. Thomas Schumacher – You Got Me
 8. Emerson Tood vs Tim Green – Make Me
 9. Steed Lord – You (Keine Musik Remix)
10. Elektrochemie vs. Tiger Stripes – Pleasure Seeker vs. Me & I
11. Italoboyz – Stand Clear
12. Booka Shade – Teenage Spaceman (Booka In Space Remix)
13. Nôze – Kitchen (Pop Version)
14. Damian Lazarus – After Rave Delight
15. Raz Ohara And The Odd Orchestra – The Burning (Desire)
16. DJ T. – Gorilla Hug (Nicolas Jaar Remix)
17. Nôze – You Have To Dance (Mathias Kaden’s Mouthacapellapolka     Remix)
18. Lopazz – Wasted Days
19. Adultnapper vs M.A.N.D.Y. – 201

Get Physical va lansa compilatia "8 Years of Get Physical" pe data de 29 octombrie 2010. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.