Ilie Năstase, avertisment dur pentru Turcescu: Dacă nu se potolește…

Fostul tenismen român Ilie Nastase reacționează dur față de un comentariu recent al fostului său angajat, jurnalistul Robert Turcescu, transmițându-i că “dacă nu se potolește, va avea război cu el”.

ilie_nastase-278x207Robert Turcescu a postat recent pe contul său de socializare un atac jignitor la adresa Nadiei pentru faptul că face reclamă la margarină. Nemulțumit de comentariul fostului său angajat, Ilie Năstase a declarat pentru wowbiz.ro: “Nu-mi vine să cred că a putut spune aşa ceva. Acest băiat a fost şi angajatul meu la postul de radio şi l-am crezut cu capul pe umeri. Dar văd că m-am înşelat. Acest domn ar trebui să-şi vadă de emisiunile lui şi să o lase în pace pe Nadia.  Ce treabă are el că face Nadia reclamă? Lumea poate să nu consume acel produs dacă vrea. Dar nu înţeleg ce-l interesează pe el”, și-a declarat fostul tenismen român dezaprobarea față de jurnalistul de la postul B1 TV.

În plus, Ilie Năstase i-a transmis lui Robert Turcescu și un avertisment:  ”Deocamdată Robert Turcescu ar trebui să nu mai fie atât de pdl-ist. Ca şi aşa îi pupă-n fund pe unii. Eu pentru Nadia, pentru numele ei, aş fi în stare să merg până-n pânzele albe. Îl avertizez pe domnul Turcescu că dacă nu se potoleşte va avea război cu mine. E foarte urât şi descalificant ce a spus”, a catalogat Ilie Năstase.

Postarea jurnalistului de la B1 Tv a fost ca urmare a faptului că fosta mare gimnastă a acceptat să apară într-o reclamă facută împreună cu baieţelul ei, pentru o cunoscută firmă producătoare de margarină. Reacţia lui a fost taxată chiar şi de “prietenii” lui de pe facebook, avertizându-l că limbajul folosit lasă de dorit, iar la numai câteva ore, postarea a fost ştearsă.

Robert Turcescu a postat recent un comentariu pe Facebook, în care se arăta nemulțumit că fosta mare gimnastă promovează o firmă producătoare de margarină, însă, în urma criticilor pe care și le-a atras, a șters postarea la doar câteva ore de la publicare: “Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarina? Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns… I-aş da numai zece… şuturi în fund! O nemernică, vinde otrava pe arginţi!”, a fost punctul de vedere al lui Robert Turcescu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.