Iata cum arata casa lui Matthew Mcconaughey, castigatorul Oscar 2014 pentru Cel Mai Bun Actor in rol principal

Actorul Matthew Mcconaughey a avut parte de cel mai prolific an al carierei sale de pana acum, fapt confirmat aseara de castigarea unuia dintre cele mai ravnite trofee de Oscar – premiul pentru CEL MAI BUN ACTOR in rol principal, pentru partitura fenomenala din filmul Dallas Buyers Club.

4-dormitor stil clasic casa texas actor matthew mcconaughey castigator oscar 2014In viata particulara actorul este dedicat vietii de familie si celor doi copii, fiul Levi si fiica Vida, pe care ii are impreuna cu sotia sa Camila Alves. Si desi dispune de o avere care ii permite sa investeasca in proprietati aproape de Los Angeles, unde se afla cetatea filmului, grijuliul tatic Matthew Mcconaughey a ales sa-si creasca copiii departe de lumina reflectoarelor, in Austin, Texas, aproape de locurile in care s-a nascut si a crescut si el.

Castigatorul statuetei Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal a cumparat in 2012 o superba casa in stil mediteranean spaniol, cu suprafata totala de 930 metri patrati, pentru care a scos din buzunar aproximativ 4 milioane USD.

Construita in 1997, imensa casa dispune de un lift, 7 dormitoare, 8 bai mari, un living cu biblioteca si semineu, un dining prevazut cu o masa patrata si 12 scaune, o bucatarie amenajata in stil clasic dotata, printre altele, cu doua insule de bucatarie si un snack bar.

La exterior, casa actorului Matthew Mcconaughey are proiectate o sumedenie de zone de relaxare, compuse din…

Articol integral la:
http://www.casadex.ro/2014/03/iata-cum-arata-casa-lui-matthew-mcconaughey-castigatorul-oscar-2014-pentru-cel-mai-bun-actor-in-rol-principal/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.