Ian Pooley lanseaza prima compilatie mixata Pooled 25

Pooled by Ian Pooley

Incepand cu anul 2003, au fost lansate aici, 25 de inregistrari semnate Pooley si alti artisti precum: Phil & Dan, M.V.I.P. si Zoo Brazil. Compilatia "Pooled 25" va fi una retrospectiva, cu 11 piese din catalogul Pooled Music, dar si o piesa nelansata inca, intitulata "It’s You (Viet2 Remix)."



Pooled 25 tracklisting:

 1. Kemetic Just – Thank You (Osunlade Remix)
 2. Zoo Brazil – Treat Me (Pooley Dub)
 3. Ian Pooley – All Nite (Timewriter Remix)
 4. M.V.I.P. – Aviator (Pooley’s Dub)
 5. Ian Pooley – Around here
 6. Ian Pooley – The Dark White (Juno Mix)
 7. Ian Pooley – What I Got (Derrick Carter Remix)
 8. Ian Pooley – It’s you (Viet2 Remix)
 9. Phil & Dan – Brighter
10. Ian Pooley – Searchin’ (Pooley Dub)
11. Ian Pooley – Heat (Magik Johnson’s in da House Remix)
12. Ian Pooley – My Kicks (Vincenzo & Lovebirds Remix)

Poolded Music va lansa compilatia "Pooled 25" pe data de 9 aprilie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.