Horse Meat Disco lanseaza o noua compilatie

Horse Meat Disco

Compilatia va fi lansata in doua variante, un disc mixat, al doilea disc fiind unul cu piese nemixate.  




Horse Meat Disco II – tracklisting:

 1. Leonore O’Malley – First Be A Woman
 2. Cyclades – Fire To Desire
 3. Bravo – Touch Me Now
 4. Scherrie Payne – I’m Not In Love / Girl, You’re In Love     (MiX-X-X-tend version)
 5. Elektra ft. Tara Butler – Feels Good (Carrots And Beets)
 6. Nightfall – Nighttime Boogie (Horse Meat Disco Edit)
 7. Madleen Kane – Cherchez Pas
 8. Lourett Russell Grant – Hot To Trot
 9. Stephanie Mills – You Can Get Over
10. El Coco – Afrodesia
11. First Love – Don’t Say Goodnight

Strut va lansa compilatia "Horse Meat Disco II", pe data de 8 iunie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.