Hopa! Celebrity Big Brother 2013

Câștigător dezvaluit pe Twitter … 30 minute înainte de inceperea  spectacolului  live  difuzat

Charlotte-CrosbyCharlotte Crosby  a  castigat Celebrity Big Brother din acest an, dar lumea a aflat  cu 30 de minute înainte de anunțul oficial. În timpul pauzei dintre prima și a doua jumătate a Finalei  Live de  vineri seara, pe prima pagină a publicatiei     Daily Star  a aparut cu litere de o  schioapa ca a fost  împărtășit pe  Twitter anuntul  ,  “. Charlotte câștigă Celebrity Big Brother”.

Un jurnalist BBC și Sky News au transmis si ei  pe prima pagină a publicatiei acest anunt  prin intermediul contului lor de Twitter, care a fost întâmpinat de răspunsurile confuze din partea  fanilor acestui   spectacol.

Emma Kennedy a  găsit amuzant că Daily Star – care este deținută de către aceeași companie ca și Channel 5, ce   difuzează emisiunea – ar putea face o astfel de faux pas.

“Extrem de hilar că Daily Star a anunțat câștigătorul CBB înainte de  difuzarea  acestuia.”

bbUn purtator de cuvant de la Celebrity Big Brother a spus:  “În timp ce prima parte a finalei  a fost inregistrata  live, a doua jumătate a fost pre-înregistrat, din cauza vremii și din cauza grileie  programului.”

Primul episod din Celebrity Super Spa difuzat la 22, imediat după prima parte a finalei  CBB.

În timpul pauzei de o oră, canalul a inregistrat victoriea  Charlottei  și ieșirea din casă, precum și următoarele interviuri  .

Acest lucru a fost apoi gata la aer la 23, dar o lipsă de comunicare aparentă între Channel 5 și Daily Star au desus ca   câștigătorul fiind relevat ianinte cu o  jumătate de oră  fie difuzat.

În timp ce finala live a fost pre-înregistrata, liniile telefonice au fost închise la 22.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.