To Top

Hed Kandi prezinta albumul Disco Heaven

Disco Heaven by Hed kandi website flyer for new compilationHed Kandi vrea sa isi faca fanii sa petreaca in orice moment, iar pentru a realiza acest lucru a pregatit o noua compilatie intitulata "Disco Heaven". Acest album va fi lansat pe data de 28 septembrie si cuprinde cele mai bune piese disco house. Cele doua discuri ofera productii ale artistilor acestui gen precum
Joey Negro & The Sunburst Band, Shena, Romain Curtis & Seamus
Haji, Dean Rigg si Chris Bailey.







Disco Heaven by Hed Kandi tracklisting:

Disco Heaven Disc 1

 1. Joey Negro & The Sunburst Band – Sitting On Top Of The World       (DJ Memê Mix)
 2. Shena – Can’t Stop The Rain (Sheriff & Hesso Extended Mix)
 3. The MuthaFunkaz Feat. Sheila Ford & Biblical Jones – Galaxy     (MuthaFunkaz Long Version)
 4. DJ Neo Feat. Soraya Vivian – Groove With You
 5. Sosua & Mad – Supaconstellation
 6. Under Cover Lover – Who’s Been Sleeping In My Bed?
 7. Jonni Black Feat. NJ – Thinking About You
 8. House Bros. – Let The Music (House Bros. House Mix)
 9. NATSUYO Feat. Alexandra Prince – Rise Over
10. Leggz Feat. Stephanie – La La La
11. Jay C & Shena – The Music
12. Romain Curtis & Seamus Haji Feat. Awa – I’ve Been Looking     (Seamus Haji Remix)

Disco Heaven CD.2

 1. Roberto De Carlo Feat. Colin Corvez – You Are The One For Me     (Roberto De Carlo Original Mix)
 2. Timmy Vegas & The Universe Band Feat. Jennifer Wallace – Can’t     Make It Thru Another Day (Grant Nelson Remix)
 3. Jay C – Rollin (Rigg & Bailey Remix)
 4. DJ Neo Feat. Jocelyn Brown – Better Life (DJ Neo Club Mix)
 5. SuperGroove Feat. Simone – Taste The Honey
 6. Disco Freaks Feat. Rob Li – Take Me 2 The Sun (Freemasons 2009     Remix)
 7. Moony – I Don’t Know Why (Viale & DJ Ross Remix)
 8. Wawa & Herd Feat. Amanda Wilson – The Right Way (Chris Ortega     Funky Mix)
 9. Hardwell Feat. I-Fan – Feel So High (Carlos Silva Remix)
10. Daniel Bovie & Roy Rox Feat. Nelson – Love Me (Dub)
11. Grant Nelson – Brave New World
12. The Collective Vs Peyton – Promised Land (DJ Memê Purple Club     Mix)

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...