Connect
To Top

Gui Boratto si MIchael Meyer in Romania

     t98.jpgOmul momentului in Brazilia, Gui Boratto este tipul cu cele mai apreciate realesuri in acest moment.A produs pentru label-uri consacrate, printe care: BMG, EMI, Plastic City, Circle, Kompakt Recods, Harthouse, Audiomatique. Boratto a lansat,  in luna februarie albumul de debut, ‘Chromofobia’ .

            Boratto a lansat,  in luna februarie albumul de debut, ‘Chromofobia’ la casa de discuri Kompakt. Albumul contine 13 piese si reprezinta o fuziune intre mai multe stiluri de muzica electronica.Materialul de debut al producatorului de 33 de ani, a primit titlu de „Albumul Lunii” din partea revistei britanice Mix Mag, fiind desemnat ca unul reprezentativ pentru genul minimal techno .Lucrurile, insa, nu s-au oprit aici, Dj -ul lansand compilatia Addicted Volume 2, care contine 2 remixuri, la Platipus Records.
             Recent a aparut videoclipul pentru un nou extras pe single,"Beautiful Life".Piesa aduce sound-uri de chitara, vocalul apartinand sotiei lui Boratto, solista Luciana Villanova.
             Gui Boratto este originar din Sao Paolo, Brazilia. Pe data de 2 noiembrie, alaturi de Michael Meyer, vine in Romania, in cadrul unei petreceri Kompakt, organizata de Groove Productions.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...