Godskitchen din nou in Bucuresti

Godskitchen isi are radacinile in Birmingham, UK, unde clubul inca mai organizeaza in fiecare weekend petreceri, la care participa cel putin 2.000 de persoane. Cu timpul Godskitchen a trecut de la statutul de club la cel de brand, ajungand sa organizeze “arena events” cu 10.000 de oameni, in Londra.
Acum 4 ani Godskitchen si-a lansat primul dance music festival,
GLOBAL GATHERING,
care acum a ajuns sa atraga peste 40.000 de oameni in fiecare an.
Godskitchen nu inseamna numai Anglia.
Evenimente Godskitchen se regasc constant pe tot mapamondul in tari (si continente) cum ar fi: Australia, Asia, Brazilia sau Africa de Sud, America…
In ultimii 2 ani Godskitchen a cucerit si America, ajungand sa fie cel mai mare brand de petreceri chiar si in tara tuturor posibilitatilor!
Acum, Godskitchen are regulat evenimente in New York, Chicago, Los Angeles.
De asemenea, club brand a devenit co-propietar al nightclub-ului
de 10 milioane de $ ICE din Las Vegas
(club care a aparut in tv show-ul national in USA “The Club”)
GODSKITCHEN este simbolul calitatii.
Godskitchen inseamna cea mai buna productie si cei mai buni DJ-i.
De-a lungul anilor cei mai buni DJ-i au pus muzica la cel putin un eveniment Godskitchen, DJ-i cum ar fi Sasha, Digweed, Eric Morillo, Carl Cox,
Armin Van Buuren, Ferry Corsten e.t.c.

DJ FERRY CORSTEN
Nascut in portul olandez Rotterdam acum 28 de ani, copilul, si mai tarziu adolescentul Ferry Corsten a ramas dedicat orasului natal. Loc de joaca in copilarie, loc de alergat dupa fete in adolescenta, Rotterdam este si astazi baza tuturor operatiunilor lui Ferry Corsten.
S-a implicat in producerea de piese inca din 1991, abordand genul hardcore. Orientarea s-a schimbat repede insa, Ferry fiind mai mult interesat de clubhouse si trance. In 1996 reuseste sa intre in Topul Britanic direct pe pozitia 46 cu piesa "Don’t be Afraid", primul sau succes la nivel european, ca artist, producator si compozitor.
In 1997, impreuna cu prietenul sau Robert Smit, pune bazele label-ului Tsunami. Colaborarea cu Purple Eye Entertainment b.v. s-a dovedit un succes instant, Tsunami Dance Label devenind poate cel mai influent la ora actuala din intreaga lume. Intre timp, aceiasi care au contribuit la Tsunami, au pus bazele unui alt label, denumit Polar State.
In februarie 1999, al doilea proiect solo Ferry Corsten, anume System F a fost lansat prin intermediul Tsunami. Melodii ca "Out of the Blue" sau "Cry" au atins UK Top 20, fiind printre cele mai ascultate piese trance ale perioadei.
Extrem de ocupat, Ferry se implica si in alte proiecte secundare, cum ar fi melodia "I’m In Love" (Starparty), "Carte Blanche" (Veracocha), sau, in mai 1999, "Gouryella", impreuna cu Dj Tiesto, o serie de 3 piese impresionante (primul single Gouryella locul 15 in UK Top 75, al doilea, intitulat "Walhalla" pe locul 27 si al treilea, lansat in septembrie 2000, lansat cu succes "worldwide").
Ferry s-a remarcat si ca dj. A remixat pentru William Orbit ("Adagio for Strings") sau U2 ("New Yearsday"). Este cunoscut si pentru seria Trance Nation – Ministry of Sound, premiata si cu un disc de platina in Marea Britanie.
In 1999 a primit premiul ‘Producer of the Year’, lasand in urma sa alti producatori de muzica, cum ar fi Puff Daddy sau Rodney Jerkins. Totodata, i-a fost inmanata distinctia "Silver Harp" pentru meritele sale deosebite pentru muzica dance olandeza.

GODSKITCHEN
THE ANGEL HAS LANDED!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.