Connect
To Top

GLOBAL BREAKTHOUGH 2008 – Launch Party

Guido Schneider   Reprezentantul label-ului Poker Flat, Guido Schneider, se pregateste intens pentru doua petreceri, care preced uluitorul dance event Global Breakthrough, in Africa de Sud.

   Global Breakthrough aduce o sapatamana de petreceri de club, evenimentul urmand sa aiba loc in perioada 22 februarie – 1 martie 2008, in Cape Town, Africa de Sud. Global pare sa-si fi facut un nume in calendarul dedicat evenimentelor dance, aducand acelasi vibe, precum Miami Winter Music Conference sau..petrecerile din Ibiza; festivalul este cunoscut datorita faptului ca Dj-ii stau in spatele deck-urilor, in locatii neconventionale – acvarii, in fata cascadelor..nu neaparat in cluburi.

 

   Steve Bug, boss-ul Poker Flat, a fost capul de afis la GB, dar pentru 2008, Guido Schneider este cel care va reprezenta label-ul. Un obisnuit al  interminabilelor petreceri berlineze, Schneider se pregateste pentu Cape Town cu un set de cateva ore bune, alaturi de Dj-ii proiectului Killer Robot, Ivan, Bruno Morphet si AK47, Digital Rockit, Euphonik, Ricardo Da Costa, Guy Herman.
   Cele 2 zile de petreceri pentru lansarea GB 2008 vor avea loc pe 30 noiembrie in Cape Town, iar in data de 1 decembrie GB Launch, se muta in clubul Carfax, din Johannesburg.
   "The Global Brekthrough Experience is continually expanding to suit your lifestyle and provide that which keeps you on the pulse of today" James Zabiela - Mother City -GB 2007

 IDJ [ International DJ Magazine – februarie 2007]

 

  

 

 

 

Mark Knight - Mother City -GB 2007

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading Disqus Comments ...