To Top

Gilles Peterson mixeaza noul volum Mastepiece de la Ministry of Sound

Masterpiece by Gilles Peterson -“Masterpiece” este o compilatie in serie lansata de Ministry of Sound care ofera fanilor o selectie cu legendele muzicii electronice, cu personalitaile care au influentat de-a lungul timpului generatii de Dj si producatori. 

Gilles Peterson este cel care compileaza noua aparitie din seria “Masterpiece”, artistul fiind cunoscut in intreaga lume pentru pasiunea si entuziasmul pe care le are pentru productia electronica de calitate.

Mixul lui Peterson va fi al patrulea din seria Masterpiece si apare dupa volumele mixate de Francois K, Jazzie B si Fabio and Grooverider. Cele trei discuri se vor intitula “Dusk,” “Dawn” si “Twilight” si vor explora fiecare gen al muzicii electronice, Peterson lucrand la acest material vreme de doi ani. Selectia pieselor este impresionanat si propune nume ca Scuba, Kode9, Henrik Schwarz, Bugge Wesseltoft, Dinosaur L sau Art Department.






Gilles Peterson Mastepiece – tracklisting:

Gilles Peterson Mastepiece Disc 1:

 1. Finn Peters – Purple
 2. Mr Beatnick – Synthetes
 3. Scuba – So You Think You’re Special (Joe mix)
 4. Mic Newman – The Fidelity
 5. Roman Rauch – Can’t Get Enough (SoulPhiction mix)
 6. Bassfort – Moon Shadow
 7. Prommer & Barck – Sleeping Beauty
 8. Mr Raoul K – The African Government
 9. Bjorn Torske – Langt fra Afrika (Todd Terje mix)
10. Mo Kolours – Biddies
11. King Coya – Villa Donde
12. SBTRKT feat. Sampha – Living Like We Do
13. Koreless – MTI
14. Kode9 & The Spaceape feat. Cha Cha – Love Is the Drug
15. Jacques Greene – Another Girl
16. Bugge Wesseltoft & Henrik Schwarz – Kammermusik

Gilles Peterson Mastepiece Disc 2:

 1. Wagon Christ – Mr Mukatsuku
 2. Peaking Lights – Hey Sparrow
 3. Locussolus – Throwdown (Vocal)
 4. Arthur’s Landing – Love Dancing
 5. Tyrone Evans – Rise Up
 6. Ish – Faster Than a Speeding Bullet
 7. Gatto Fritto – Hex
 8. Discodeine – Falkenberg
 9. Owiny Sigoma Band – Wires (Theo Parrish mix)
10. Dinosaur L – Go Bang!
11. Virgo Four – It’s a Crime (Caribou mix)
12. Phuture – Acid Tracks
13. Art Department feat. Seth Troxler – Living the Life
14. Hot Natured feat. Ali Love – Forward Motion
15. Julio Bashmore – Batty Knee Dance
16. Four Tet – Pinnacles

Gilles Peterson Mastepiece Disc 3:

 1. Incognito – Summers Ended
 2. Cameo – The Sound Table
 3. Roy Ayers – Evolution
 4. Light Of The World – Time
 5. Freeez – Southern Freeez
 6. Tom Browne – Come for the Ride
 7. Soul II Soul – Fairplay
 8. Leena Conquest – Boundaries
 9. Charlie Winston – In Your Hands
10. NYCC – I’ll Keep a Light in My Window
11. Gene Chandler – Does She Have a Friend (For Me?)
12. The Meditation Singers – Trouble’s Brewin
13. Teena Marie – Portuguese Love
14. RAMP – Daylight
15. Young Disciples – As We Come (To Be)
16. Terry Callier – Dancing Girl
17. The Royal Jazz Trio – Various Kicks Grand Battement Walks

Ministry of Sound va lansa compilaia “Masterpiece” mixata de Gilles Peterson pe data de 19 septembrie 2011.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.