Ghostly International prezinta Menzoku The Ghostly Bento

Ghostly Box cover album

"Menzoku include copii ale ultimelor doua compilatii lansate de Ghostly, intitulate "Horizon Line" si "Ghostly By Night".
Acest album special va fi disponibil intr – un numar limitat de copii, doar 50 de unitati, asa ca se va vinde foarte repede.

Menzoku: The Ghostly Bento – tracklisting:

"Horizon Line"

 1. School Of Seven Bells – Half Asleep (Lusine Remix)
 2. Tycho – Adrift (Shigeto’s Adrift A Dream Remix)
 3. Choir Of Young Believers – Claustrophobia (The Antlers Remix)
 4. Osborne – Afrika (Bullion Remix)
 5. Mux Mool – Wolf Tone Symphony (Paul White Remix)
 6. Skeletons & The Girl-Faced Boys – "git" (Max Tundra Version)
 7. Deastro – Kurgan Wave Number One (Solvent Remix)
 8. Dabrye feat. DOOM – Air (Madlib Remix)
 9. Lusine – Twilight (Jeff Samuel Remix Edit)
10. Dykehouse – When You Come (The Russian Futurists Version)

"Ghostly By Night"

 1. Lusine – Operation Costs (Disassembled Mix)
 2. Deastro – Mowgli The Lynx
 3. Matthew Dear – Rally Rasser Good
 4. Shigeto – Sky Of The Revolution
 5. Mux Mool – 1st And 4th
 6. Richard Devine & Telefon Tel Aviv – Cwciii
 7. Jesu – Plans That Fade (Faded Dub) (Pale Sketcher Remix)
 8. Michna – No Back Seat
 9. Solvent – Life-Size Image
10. The Sight Below – Unforetold

Ghostly International va lansa "Menzoku: The Ghostly Bento" pe data de 20 iulie 2010. 


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.