Get Physical lanseaza Final Song


Este o idee macabra, dar cu Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Kevin Saunderson, Laurent Garnier si Francois K pe coperta, totul ar putea sa devina ceva mai distractiv. Ce piese au ales acestia?



Final Song Tracklisting:

 1. Erik Satie – "1. Gymnopedie" (- by DJ T.)
 2. Rob Gallagher – "Little One" (-by Gilles Peterson)
 3. Photek – "Modus Operandi" (- by Storm)
 4. The Stranglers – "Golden Brown" (- by DJ Hell)
 5. Cerrone – "Supernature" (- by Kevin Saunderson)
 6. Radiohead – "Sit Down Stand Up" (- by Laurent Garnier)
 7. Chloe – "Paradise" (- by Chloé)
 8. The Beach Boys – "Til I Die" (- by David Holmes)
 9. Peggy Lee – "Is That All There Is" (- by Ewan Pearson)
10. Inti Illimani – "Caramba, Yo Soy Dueno del Baron" (- by         Ricardo Villalobos)
11. Link – "Amenity" (-by Richie Hawtin)
12. Pharoah Sanders – "Astral Travelling" (- by Francois K)
13. Brian Eno – "An Ending" (- by Coldcut)

Get Physical va lansa "Final Song Vol 1" pe data de 6 ianuarie 2009.






Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.