Gala Nova TV – Editia IV va avea loc la Ambasad’Or, pe 12 noiembrie

Gala Nova TV

Gala Nova TV este un eveniment dedicat promovarii si recunoasterii personalitatilor care au un renume semnificativ in diverse domenii de activitate, si care s-au remarcat prin proiectele si activitatiile lor .

Premiile Performantei, Creativitatii si Excelentei sunt un concept al realizatoarei de televiziune Adela Diaconu, care doreste sa aduca in acest fel recunoastere acelor personalitati publice care s-au remarcat prin performanata si creativitate in domenii ca: muzica, arte, campanii sociale si umanitare, sport, design vestimentar, beauty, media. Evenimentul, aflat la cea de a IV-a editie, se va desfasura intr-o locatie selecta, Ambasad’Or Events & Leisure , in data de 12 noiembrie 2014

Adela Diaconu este realizatorul TV care a reusit in scurt timp sa impuna un produs media local pe piata media nationala de divertisment. Emisiunea Bv01Ade de la Nova Tv s-a remarcat prin interviurile conventionale sau mai putin conventionale cu nume mari din domenii ca moda si frumusete, muzica, teatru si cinematografie, arte plastice, sport; prin reportajele exclusiviste de la cele mai cunoscute evenimente de moda din Romania, dar si prin abordarea unei tematici diverse si de interes in cadrul emisiunii. Emisiunea isi propune o incursiune zilnica in lumea mondena de la noi si se remarca printr-o atitudine curajoasa si transanta fata de tot ce inseamna fenomenul monden in general. Show-ul Tv prezinta intervuri cu cele mai cunoscute vedete din Romania, prezentari de moda exclusiviste, cei mai renumiti specialisti din domeniul frumusetii, in acest mod emisiunea s-a identificat imediat ca o emisiune de fashion, informatii si life-style.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.