To Top

Freemasons si-au lansat un album nou

unmixed_by_freemasons.jpgSunt cunoscuti pe tot globul datorita unor remixuri de succes, cu care au ocupat primele pozitii in topuri. Cuplul Freemasons a lucrat pentru Beyonce, Kylie Minogue, Kelly Rowland, iar acum a u hotarat sa lanseze un disc cu cele mai bune piese lansate. Albumul Freemason se intituleaza "Unmixed" si va contine si hiturile "Uninvited" si doua single – uri noi, "When You Touch Me" si "If".

12 superhituri alaturi de o sectiune multimedia unde vei gasi cateva remixuri exclusive dar si elemente din cele mai cunoscute piese ale artistilor.




Freemasons Tracklisting:

 1. Uninvited
 2. Rain Down Love
 3. If
 4. Nothing But A Heartache
 5. When You Touch Me
 6. Love On My Mind
 7. Watchin’
 8. Desperados
 9. Love Don’t Live Here Anymore
10. I Feel Like
11. You’re Not Alone Now
12. Pacific

video: Freemasons feat. Bailey Tzuke – "Uninvited"

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.