Fred Everything mixeaza pentru seria Om Masters

Om Masters by Fred Everything - cover album

 Acesta va fi primul album lansat de Fred Everything, dupa cel aparut in anul 2008, intitulat "Lost Together".


Om Masters – tracklisting:

 1. Vincenzo & Lovebirds – M.U.S.I.C. (Fred Everything Lazy Days     Remix)
 2. Fred Everything feat. N’Dea Davenport – Don’t Nobody (Hot     Toddy Remix)
 3. Hot Toddy – Down to Love (Fred Everything’s Remix)
 4. Jt Donaldson & Fred Everything feat. Mr. White – Read My Mind     (SF Dub)
 5. Lawnchair Generals – I Want (Fred Everything Remix)
 6. Fred Everything & JT Donaldson – Here Come the Beats
 7. Pete DaFeet – Lungs (Fred Everything Remix)
 8. Frank Solano – Beautiful Connection (Fred Everything’s LAzy     Days Vox)
 9. Fred Everything feat. Lisa Shaw – Here I Am (Fred Everything’s     Lazy Dub)
10. DJ Champion – Tawoumga (Fred Everything’s Petit Dub)
11. Fred Everything & Olivier Desmet – Think About It
12. Shur-I-Kan feat. Alexander East – Simply Yes (Fred     Everything’s Remix)
13. Magik Johnson feat. Boh Runga – Just Talkin (Fred Everything’s     Dub) / Fred Everything & JT Donaldson feat. Aima the Dreamer –     Memories (Acapella)
14. Fred Everything feat. Wayne Tennet – Mercyless (AtJazz Remix)

Om Records va lansa compilatia "Om Masters", mixata de Fred Everything, in luna iunie 2010.


Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.